Hoivakoti Elisabet ja Eemil

Rekrytoimme henkilökuntaa, lue lisää!

Asukaspaikat

Lue lisää ›

Palvelumme

Lue lisää ›

Omaisille

Lue lisää ›

Ota yhteyttä

Lue lisää ›

Hoivakoti Elisabet ja Eemil

Hoivakoti Elisabet ja Eemil tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa muistisairaille sekä liikuntarajoitteisille ikäihmisille kodinomaisessa ympäristössä Tuusulassa. 

Monimuotoinen viriketoiminta varmistaa, että seniorin päivät eivät käy pitkäksi. Terveydenhoitoalan ammattilaiset kohtaavat asukkaat päivittäin lääkärin vieraillessa viikottain. Meidän yrittäjät ovat erittäin vahvasti läsnä päivittäisessä toiminnassa.

Näin tulet asukkaaksi

Hoivakotimme sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokkaan Rantatien tuntumassa Pekkolan asuinalueella. Pääset meille asukkaaksi Keusoten (Keski-Uudenmaan hyvinvointialue) kautta. Omaiset ja edunvalvojat voivat vaikuttaa kunnan tekemään päätökseen. Voit tulla myös itsemaksavana asiakkaana tai palvelusetelin kautta.

Välitämme sinusta

Hoivakotimme palvelu kattaa asumisen ja huolenpidon lisäksi terveydentilan ja sairauksien seurannan, ruokailut, pyykinpesun, siivouksen sekä turvallisen ympäristön. Päivittäisten aktiviteettien lisäksi järjestämme erilaisia teemajuhlia joihin myös omaiset voivat osallistua.

Tutustu lehtiartikkeliin meistä »

    

    

 

Ota yhteyttä ›

Ajankohtaista

Olemme avaamassa uuden kohteen Söderkullaan vuodenvaihteessa 2023-24. Lisätietoa tulossa lähiaikoina. Myös rekrytoinnit ovat alkamassa. Voit jo nyt halutessasi jättää yhteystietosi Rekrytointi -välilehden lomakkeen kautta.

Rekrytoimme hoitoalan ammattilaisia, tutustu tarkemmin täällä! Tällä hetkellä tarvitsemme myös lomasijaisia vuodelle 2023. Tarjolla hoitoalan paikkojen lisäksi myös keittiöpuolella emännän  kuukauden sijaisuus kesällä 2023. 

Meille pääsee myös itsemaksavana asiakkaana tai palvelusetelillä. Kysy lisää Mirja Lindqvist 040 7663935 tai Mika Lindqvist 050 5252090.

 

 

Soita