Henkilökunta

Hoivakodissamme työskentelee sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, hoiva-avustaja sekä ravitsemusalan tutkinnon suorittanut emäntä. Kouluttaudumme alalla jatkuvasti, jotta voimme varmistaa henkilökunnan osaamisen ja kehittymisen työssään.

Sairaanhoitaja ja lähihoitajat

Toiminnan vastuuhenkilö on Mirja. Hänellä on sairaanhoitajan koulutus. Vastaava sairaanhoitaja huolehtii asukkaiden terveydentilan seuraamisesta, lääkehoidon toteuttamisesta lääkärin ohjeistuksen mukaan sekä muista sairaanhoidollisista asioista.

Lähihoitajiemme tehtävänä on asukkaiden päivittäisestä hyvinvoinnista huolehtiminen. He huolehtivat asukkaiden terveydentilan seuraamisesta ja lääkehoidon totetuttamisesta vastaavan sairaanhoitajan ohjauksessa. Jokaiselle asukkaalle on nimetty oma vastuuhoitaja, joka vastaa omien asukkaidensa hoito- ja palvelusuunnitelman toteutumisesta kokonaisvaltaisesti.

Panostamme ruokailuun

Keittiön henkilöstö huolehtii asukkaiden ja henkilökunnan ravitsemuksesta maukkaalla kotiruoalla ja itse leivotuilla kahviherkuilla. He pitävät myös huolen siitä, että erityisruokavalioita noudattavat asukkaat saavat vastaavan, omaan ruokavalioon sopivan vaihtoehdon.

Ota yhteyttä ›

 

Soita